Участия в проекти на ЦДГ №13 „Звездичка“

 УЧАСТИЯ В ПРОЕКТИ НА ЦДГ №13 „ЗВЕЗДИЧКА”          

Колективът на ЦДГ № 13 „ЗВЕЗДИЧКА”  е включен в Международния проект Екоучилище,  ръководен от ФЕОЕ и е носител на престижната  награда “Зелен флаг “,който се зашитава на всеки две години.През месец ноември 2013 година детската градина за пореден път презентира  дейноста си и бе наградена от националния координатор с грамота и сертификат за участие в Световните дни на действие на Екоучилищата.

Детска градина “Звездичка”взема активно участие в Европейския проект “Учим за гората”и е отличена с множество награди и сертификати.През месец октомври 2013 година е наградена с грамота за реализиране на проекта “Пази гората –обичай гората.”

Колективът на ЦДГ № 13 „Звездичка” е национален победител в европейското състезание U4energy категория „С”,като премери сили с училища от цяла Европа .

На европейската церемония по награждаването за „ U4energy”в Брюксел колективът на ЦДГ№13”Звездичка” бе отличен с грамота , статуетка и предметни награди.   Световният ден на Екоучилищата – 7 ноември тържествено даде старт на проекта „Детска Екоакадемия” в ЦДГ № 13 „Звездичка”-Варна.

През 2013 година в ЦДГ № 13 „Звездичка”  стартира кампанията „ Да намалим отпадъците” с финансовата подкрепа на WRIGLEY заедно с участието на 15 български училища и детски градини. Като част от кампанията „Да намалим отпадъците” за сътрудничество и обмен на информация се осъществи телемост по скайп между ЦДГ №13 „Звездичка” и литовската детска градина „Nykstukas”.  Учителите и децата представиха добри практики за намаляване на отпадъците и разделното им събиране .

ЦДГ №13 “Звездичка”за втора година стана част от Клъстърната структура на проекта Международен Воден мост, организиран от сдружението „Аз обичам водата”.По случай Международния Ден на Водата  22 март директорът Л.Георгиева получи званието Посланик на Синия Клъстер.

Bröllop klädmärket , även om varumärket tillväxt är inte lång, men på grund av sin konsekventa stil (mode brudklänning. Att ge en fräsch känsla. Klassisk spets tyg mode klänningar Bröllopsklänningar.

Свържете се с нас

ДГ №3 "Звездичка"

гр. Варна, 9000, ул. „Професор Фредерик Жолио Кюри“ №14

Тел: 052 460 528

Mail: info-400249@edu.mon.bg

Форма за контакт