Празник на детето 01.06.2015

ПРАЗНИК НА ДЕТЕТО В ДЕТСКА ГРАДИНА  “ЗВЕЗДИЧКА“ ГРАД ВАРНА

https://youtu.be/cRL3P2kkYhM

Много музика,балони и изненади изпълниха в празничния ден двора на ЦДГ 13 „Звездичка”.Децата от всички групи се включиха с песни,танци и стихотворения.Бурни аплодисменти предизвикаха изпълненията на малките морячета от група „Слънчице”, ”Смехоранчетата” от група „Звънче” и малките народни певици Димана и Божана. Всички деца пяха заедно с децата от група „Теменужка” на танца по песента „Детска планета”.

Съпътстващата празника изложба е по проект „Детски парламент”,по който работят децата от група „Теменужка”.В творбите  си те споделиха наученото за света, в който живеят заедно, създават заедно и споделят с връстниците си. Във всяка от рисунките показаха своите знания за гражданските права на детето за щастливо детство, собствен дом и семейство,добри приятели, толерантност към другите, чиста природа.

За да зарадват връстниците си от Центъра за настаняване от семеен тип в с.Тополи с помощта на своите учители, децата организираха дарителска акция, в която се включиха родителите. Те събраха дрехи, играчки, памперси и козметика. В близките дни ще посетят със  Дома и ще зарадват децата с кратка музикална програма.

Гости на празника бяха родители  и обществеността от квартала.

aDSCF0980aDSCF0973aDSCF0960aDSCF0958aDSCF0986aa4a3a2a1

Свържете се с нас

ДГ №3 "Звездичка"

гр. Варна, 9000, ул. „Професор Фредерик Жолио Кюри“ №14

Тел: 052 460 528

Mail: dg3zvezdichka@abv.bg

Форма за контакт