БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА

      В ДГ № 3 " Звездичка"  педагогически ситуации по БДП се провеждат  като основна и допълнителна форма.Организирани са  достъпени кътове с онагледяване и материали по Безопасност на движението по пътищата в групите  и кабинет по БДП.

     Във връзка с кампанията "Европейски ден без загинали на пътя" и като партньор във второто издание на "Дни на безопасността ROADPOL Safety Days" в детска градина №3 "Звездичка", гр. Варна се осъществиха следните дейности:

  • Участие във викторина на тема "Какво знае и може малкият пешеходец";
  • Организиране на игри на тема "Правилата знаем, с тях играем", проведени в оборудван кабинет по БДП в ДГ №3 „Звездичка“;
  • Обръщение към родителите на децата от ДГ №3 "Звездичка", гр. Варна "Лесно е да спасиш живот, просто спазвай правилата!;"
  • Споделяне в социалните мрежи на информация и снимки от проведените дейности.

https://www.roadpolsafetydays.eu/index.php/events3ago/11-eventsmitkarte/653-2021-09-21-17-11-33

    

Обръщение към родителите на децата от ДГ № 3 " Звездичка" на тема : 

" Лесно е да спасиш живот! Просто спазвай правилата !"

 

 

НАЦИОНАЛНИ ЦЕННОСТИ

    Децата от детска градина „Звездичка“ – град Варна, група „Морско конче“, техните родители и   учители на групата Бояна Пенева и Радостина Желязкова почетоха 148 години от гибелта на Апостола – Васил Иванов Кунчев.  Децата поднесоха цветя на паметника на Апостола в морската градина на град Варна. Почетоха паметта му като едни достойни жители на Република България, които знаят за подвизите на Васил Левски и неговото величие. 

 

Свържете се с нас

ДГ №3 "Звездичка"

гр. Варна, 9000, ул. „Жолио Кюри“ 14

Тел: 052 460 528

Mail: dg3zvezdichka@abv.bg

Форма за контакт